Forn de pa Massana
¿Te lo entregamos?
Sobre nosotros
Benvinguts a la botiga online de FORN DE PA MASSANA, empresa dedicada a l'elaboració de productes de fleca, brioixeria i pastisseria.
Situada a la ciutat de Cornellà de Llobregat on podràs gaudir dels nostres productes i servei de degustació i cafeteria.
Cafeteria
A la nostra tenda tenim els serveis de degustació on podràs prendre un cafè amb totes les especialitats en pastes. Alhora també et podem fer un entrepà amb les especialitats de pa que hi tenim a la tenda.
El nostre cafè està fet amb aigua embotellada per treure el màxim gust i aroma del cafè, així com les infusions. Hi trobaràs llet normal desnatada, de soja, de civada, a part de tes i infusions.
Càtering
Realitzem tota mena de càterings, tan dolços com salats, així com tota mena d'entrepans.
Tenim també el servei d'assistència de personal qualificat pel servei al lloc de destí.
Especialidades
Pa de pagès
Com el seu propi nom diu és un pa gran que s'emportaven els pagesos quan havien de fer grans jornades de treball. Fet com el feien els nostres avantpassats amb massa mare tipus "cutxeró", però utilitzant la tecnologia del fred per a treure més sabor al cereal. És un dels nostres clàssics. Ideal per a sucar-hi tomàquet. A més a més el nostre pa de pagès és IGP (indicació geogràfica protegida).
Pa de pagès
Motlle de pagès
Barra de pagès
Pa de vidre
Pa fet amb el 100% d'hidratació, és a dir, que per un quilo de farina utilitzem un litre d'aigua.
La seva crosta es fina i la seva molla és humida i amb gran alveolat (forats a la molla). És molt recomanable torrar-ho lleugerament. Fet amb MMC (massa mare de cultiu).
Llonguet
D'arrels baleàriques. És un pa tou i lleugerament dolç. Té una elaboració diferent de la resta de pans, ja que se li ha de conferir plecs. Amb anxoves i una mica d'oli, és una autèntica delícia. Fet amb massa mare fresca.
Kamut
És la marca registrada del blat triticum dicoccum. Només aquells que tenen la llicència el poden vendre sota la marca Kamut. És una de les nostres especialitats, aquest pa és elaborat amb MMC i amb una primera fermentació amb bloc i després en peça. Crosta cruixent i molla de color groguenca.
Espelta
És una de les nostres especialitats, tant en format barra com en rodó. L'espelta és un blat antic que s'ha recuperat fa uns anys. De baix contingut en gluten i de fàcil digestió.
Barra d'Espelta (200g)
Rodó d'Espelta
Barra "Masa Lenta"
Pa reposat en bola i formada en forma de barra. Fermentada per un mínim de 16 hores. És una de les nostres barres pel pa de cada dia. De crosta cruixent. Una bona opció per a fer entrepans.
Carquinyolis
Una de les receptes més antigues que tenim al forn. De textura de galeta se sol acompanyar a una crema catalana. Conté ametlla. De llarga durabilitat. Cuit a forn lent.
Madalenes de tritordeum
Aquestes magdalenes estan fetes amb farina de tritordeum (cereal de nova creació) i hem substituït la llet per beguda de soja, fent-la així més saludable.
Magdalenes de Tritordeum (a pes)
Pastissets de Tortosa
És un dels nostres dolços preferits. Té forma d'empanada i està feta amb moscatell i anís i farcit de cabell d'àngel. És un postre típic de Catalunya.
Mantegades
És un dels nostres clàssics de les festes de nadal. Elaborats amb farina, ous, llard i llimona.
De durabilitat molt llarga.
Mantegades
Caixa de mantegades
Polvorons
Cosí germà dels mantecaus. La diferència principal és que els polvorons contenen ametlla i avellana i no conté ou. Ensucrats amb sucre llustre per sobre. Són ideals per acompanyar un cafè a mitja tarda.
Tortells de reis
Elaborat amb un brioix enriquit i amb massa mare de brioix (MMC). Aquesta especialitat la portem fent durant dècades. Fem els de tota vida, farcits amb massapà, i els de nata, nata-trufa i crema.
Bunyols de l’Empordà
Danish chocolate bar candy canes gummi bears croissant croissant carrot cake. Marshmallow marzipan lemon drops candy canes. Biscuit candy jujubes pudding pudding.